Reviews

SkinVision en huidspecialiste Karin Steen Redeker reviews per behandeling:


acnebindweefselmassage / huidverstevigingelektrisch ontharenverwijderen huidoneffenhedengevoelige huidled licht behandelingmicroneedlingalgemeen

ACNE

Karin van Skin Vision heeft mij enorm geholpen bij mijn acne-problemen in zowel mijn gezicht als hals. Mijn hele gezicht zat onder de ontstekingen, was opgezet en rood. Na verschillende peelingen en producten voor thuis is mijn acne zo goed als verdwenen! Ze levert echt werk op maat en houdt rekening met je huidtype. Ook de tip om geen zonnebrand op mijn gezicht te smeren, verstopt de poriën en veroorzaakt ontstekingen, helpt enorm! I.p.v. Zonnebrand gebruik ik nu de dagcreme factor 30. Problemen met je huid? Dan is Skin Vision het juiste adres!

– Karin Potgieter

Ik kom bij Karin voor Dorn therapie, nadat ik jaren last had van mijn nek en hoofdpijn, na de eerste behandeling had ik geen band meer om mijn hoofd en zijn na een paar behandelingen de klachten helemaal weg. Nu tijdens de zwangerschap heb ik door de dorn behandeling een stuk minder last van mijn bekken en rug. Ook krijg ik gezichtsbehandelingen, mijn huid is een stuk meer gaan stralen, de rode vlekken en acne zijn veel minder geworden. Karin geeft goed advies, denkt mee en haalt het beste uit je huid naar boven!

– Géanne van de Wetering

Voor mijn Acne ben ik terecht gekomen bij Skin Vision , het resultaat is fantastisch zichtbaar en de producten waar mee gewerkt word zijn heerlijk. Ook om thuis te gebruiken!

– Sophie Wolsink

Fijne behandelingen en goede producten. Sinds ik voor mijn acne de producten gebruik, heb ik een veel gladdere huid. Karin geeft veel tips hoe ik mijn acne met voeding kan verbeteren en dat helpt. Erg blij dat ik nu veel minder puistjes heb. Fijne salon en specialist.

– Anoniem, 28 jaar

Sinds ik bij Karin ben is mijn acne huid enorm opgeknapt. Na 1 behandeling en 1 week gebruik van de proefproducten al bijna geen puistjes meer. Ik ben erg enthousiast over de producten! Ik waardeer Karin haar kennis enorm. Absoluut een dikke aanrader dus.

– Jenniene

Ik ben heel enthousiast over de producten en behandelingen van SkinVision. Ze heeft altijd goed tips voor mijn huid en de puistjes zijn aanzienlijk minder geworden.

– Stephanie de Leeuw

Al een poosje bij Karin in behandeling. Ik had een onzuivere huid en mee-eters. Nu is het mooi fris en schoon.

– Marco

Ik heb nu 2 behandelingen gehad en merk dat ik nu al minder pukkels en mee-eters heb! Dank je Karin!

– Roos, 10 jaar

Fijne behandelingen en zichtbaar resultaat. Goede adviezen en de puistjes worden minder. De diepe pijnlijke puisten zijn na een paar behandelingen helemaal weg en komen niet terug.

– Annemijn

BINDWEEFSELMASSAGE/ HUIDVERSTEVIGING

Al na 2 behandelingen merkte dat mijn vale huid weer een frisse uitstraling kreeg. Ik heb meer kleur op mijn gezicht en mijn huid straalt weer. Tijdens de bindweefselkuur merk ik dat mijn slappe huid steeds strakker wordt. Bindweefselmassage is een aanrader voor iedereen die een natuurlijke huidverjonging wil.

– Anoniem, 54 jaar

Voordat ik bij SkinVision kwam had ik veel last van acne in mijn gezicht. Maar nu ik enkele behandelingen van Karin heb gehad is het super geworden!! Het is nu zo goed als verdwenen. Karin heeft me uitgelegd hoe ik mijn huid nu thuis verder zelf kan behandelen. Bedankt.

– Tim, 17 jaar

ELEKTRISCH ONTHAREN

Echt resultaat na behandelingen tegen haargroei in het gezicht

– Anonieme vrouw, 60 jaar

Sinds bezoek aan Skin Vision voor elektrisch ontharen in het gezicht, geen tijd meer verspillen met de pincet. En dat voor lange tijd. Heerlijk gevoel!

– Wilhelmina

Bij het bezoek leuk ontvangen. De behandeling voor ontharen verloopt heel goed. Mijn haartjes in het gezicht worden steeds minder.

– Riekie Bosman

Heel erg blij met de resultaten van de haargroei op mijn kaaklijn. Stuk minder, geweldig!

– Anonieme vrouw, 59 jaar

Geen ongewenste haargroei meer in mijn hals en op mijn kin, fantastisch!

– Anonieme vrouw, 33 jaar

VERWIJDEREN HUIDONEFFENHEDEN

Ik had altijd last van gerstekorrels en een droge huid. Meerdere producten voor geprobeerd zonder succes. Sinds behandeling en het gebruik van de crème en serum van SkinVision heb ik aanzienlijk minder last van gerstekorrels. Mijn huid is veel minder droog en trekkerig, vooral rond de neus.

– Marian van Maanen.

Al een poosje bij Karin in behandeling. Ik had een onzuivere huid en mee-eters. Nu is het mooi fris en schoon.

– Marco

Ik heb nu 2 behandelingen gehad en merk dat ik nu al minder pukkels en mee-eters heb! Dank je Karin!

– Roos, 10 jaar

Jarenlang tegen het storende wratje op mijn ooglid aangekeken. Nu het weg is kijk ik veel opener de wereld in. Erg blij mee. Als ik had geweten dat het zo simpel was had ik dit veel eerder gedaan.

– Leny

GEVOELIGE HUID

Al mijn hele leven last van eczeem en al die jaren hormoonzalf gebruikt. Ook in mijn gezicht. Kortom mijn huid was er niet zo best aan toe. Bij Skin Vision ben ik heel goed geadviseerd. De producten, Led licht behandelingen en voedings/ levensstijladviezen helpen me super! In het begin was de uitwerking nog wel even doorbijten, maar door positieve stimulans en betrokkenheid van Karin kan ik nu na twee maanden zeggen dat het supergoed gaat! Ik heb nog nooit zo’n mooie gave en zachte huid gehad en ik kan zelfs weer make up dragen zonder gevolgen achteraf! Mijn jeuk is weg. Daarvoor ben ik Skin Vision zeer dankbaar!

– Bertine Bruins

De behandelingen en de producten die ik gebruik, hebben veel effect en resultaat; ik heb geen last meer van acne en mijn gevoelige huid is niet meer droog. Ook de LED-licht therapie (blauw licht voor mij), zorgt ervoor dat mijn huid kalmeert, waardoor deze nu glanst en straalt. De specialiste geeft helpende tips en goed advies om je huid te verbeteren, echt top!

– Stephanie de Leeuw

Mijn huid was zo erg droog gevoelig, ik moest elk half uur creme gebruiken. Nu ik sinds een paar maanden bij Karin van SkinVision ben is mijn huid enorm verbeterd. Ze geeft me behandelingen met LED licht therapie en ik gebruik de producten en supplementen van SkinVison. Mijn huid is zo fijn en zacht geworden. Ik hoef nu nog maar 1 x per dag creme te gebruiken, daar ben ik zo blij mee! Ze is erg vakkundig en heeft echt verstand van je huid. Professioneel advies en snel resultaat is wat je hier krijgt. Dank je en ga zo door Karin!

– Pamela Nicolic

Karin weet ontzettend veel en geeft veel informatie. Ik kom veel te weten over mijn gevoelige huid en hoe mijn huidprobleem ontstaat, ook krijg ik veel tips. Karin is een fijn mens en denkt echt met me mee. De producten van Rosel Heim verbeteren mijn gevoelige huid echt heel goed. Mijn huidirritatie is verminderd en mijn huid voelt veel fijner aan. Goede service en een echte oplossing is wat je hier krijgt. Karin: Bedankt voor je tijd en goede advies!

– Lea

Ik heb al jaren last van rosacea met rode gloeiende wangen. Na de behandelkuur is mijn huid enorm opgeknapt. Mijn huid is veel minder rood en de gloeiende wangen voelen nu heerlijk koel aan. De producten werken echt goed! Karin geeft goede adviezen en staat altijd voor je klaar. Huidspecialist die je echt wil helpen. Aanrader!

– Marjanne uit Kampen

Ik ben blij met alle service en interesse die ik van Karin Steen Redeker krijg. Ik had al jaren last van huidproblemen. Mijn rosacea is echt opgeknapt. Geen gloeiende rode huid meer, mijn huid voelt nu zacht en rustig aan. Een fijn ontspannen gevoel. Goed advies en ze kan heerlijk masseren, heel ontspannend.

– Mevrouw Vorsselman

“Jaren geleden mijn keus gemaakt voor SkinVision vanwege de expertise voor de gevoelige huid. Haar kennis en ervaring, gecombineerd met goede producten leiden tot een doelgerichte aanpak van mijn gevoelige huid. Bij Karin krijg je veel meer dan een gewone behandeling. Karin is betrokken met je huid en zoekt naar het beste voor je huid.”

– >Miranda, 45 jaar

Sinds ik bij Karin Steen Redeker ben is mijn gevoelige huid zo goed opgeknapt! Omdat mijn huid zo gevoelig was, kon ik niet meer tegen de zon. Nu kan ik weer gewoon goed tegen de zon en mijn huid voelt heel fijn aan. Goede producten en behandelingen.

– F. Kloosterziel

“Met mijn gevoelige huid altijd last van huiduitslag als ik crème of make-up gebruikte. Eindelijk iets gevonden waar ik wel tegen kan en ook nog een mooi tintje in mijn gezicht van krijg. Erg blij mee!”

–Jolijn, 14 jaar

Ik stoorde mij altijd aan rode aders op mijn wangen. Na de behandeling heb ik nu eindelijk een mooie egale huid! Ik ben zo blij met het resultaat, achteraf had ik het veel eerder moeten doen.

– Anonieme vrouw, 69 jaar.

Ik had altijd last van gerstekorrels en een droge huid. Meerdere producten voor geprobeerd zonder succes. Sinds behandeling en het gebruik van de crème en serum van SkinVision heb ik aanzienlijk minder last van gerstekorrels. Mijn huid is veel minder droog en trekkerig, vooral rond de neus.

–Marian van Maanen

Na veel zalfjes van de apotheek en drogist bij Karin eindelijk iets gevonden tegen mijn huiduitslag. Goed advies. Huiduitslag is helemaal weg. Ik kan het iedereen aanbevelen.

– Ali

LED LICHT BEHANDELING

De behandelingen en de producten die ik gebruik, hebben veel effect en resultaat; ik heb geen last meer van acne en mijn gevoelige huid is niet meer droog. Ook de LED-licht therapie (blauw licht voor mij), zorgt ervoor dat mijn huid kalmeert, waardoor deze nu glanst en straalt. De specialiste geeft helpende tips en goed advies om je huid te verbeteren, echt top!

– Stephanie de Leeuw

Al mijn hele leven last van eczeem en al die jaren hormoonzalf gebruikt. Ook in mijn gezicht. Kortom mijn huid was er niet zo best aan toe. Bij Skin Vision ben ik heel goed geadviseerd. De producten, Led licht behandelingen en voedings/ levensstijladviezen helpen me super! In het begin was de uitwerking nog wel even doorbijten, maar door positieve stimulans en betrokkenheid van Karin kan ik nu na twee maanden zeggen dat het supergoed gaat! Ik heb nog nooit zo’n mooie gave en zachte huid gehad en ik kan zelfs weer make up dragen zonder gevolgen achteraf! Mijn jeuk is weg. Daarvoor ben ik Skin Vision zeer dankbaar!

– Bertine Bruins

Mijn huid was zo erg droog gevoelig, ik moest elk half uur creme gebruiken. Nu ik sinds een paar maanden bij Karin van SkinVision ben is mijn huid enorm verbeterd. Ze geeft me behandelingen met LED licht therapie en ik gebruik de producten en supplementen van SkinVison. Mijn huid is zo fijn en zacht geworden. Ik hoef nu nog maar 1 x per dag creme te gebruiken, daar ben ik zo blij mee! Ze is erg vakkundig en heeft echt verstand van je huid. Professioneel advies en snel resultaat is wat je hier krijgt. Dank je en ga zo door Karin!

– Pamela Nicolic

MICRONEEDLING

Na 4 microneedling behandelingen en LavieSage supplementen van SkinVision zijn de lijntjes in mijn bovenlip helemaal weg en mijn huid is veel egaler. Ik zie er jonger uit, het resultaat is boven verwachting!

– Anoniem, 53 jaar uit Zwolle

ALGEMEEN

Als eerste van harte gefeliciteerd met het behalen van je Award als beste huidspecialist. Mooie verdienste, toch wel een mijlpaal lijkt mij. Ik zag je in elk regionaal blad, je verdiende loon. Je sluit goed aan bij de klant en bent erg leergierig wat ik bewonder. Je hebt passie voor dit vak!

– Annet Siebrand

Geweldige huidspecialiste, geeft je goed advies en helpt je echt aan een mooie huid met goede behandelingen en producten!

– Diana van den Berg

Ik gebruik sinds 4 weken de Beautysupplementen van Karin en voel me werkelijk een ander mens. Mijn huid is veel zachter en ziet er stralender uit. Mijn nagels zijn veel steviger. Na 2 weken gebruik merkte ik al dat mijn energie toenam. Ik heb na jaren van vermoeidheid nu weer volop energie. Ik kan me beter concentreren en heb meer rust in mijn hoofd. Doordat ik ook lichamelijk minder pijn heb, heb ik zelfs mijn reguliere medicijnen afgebouwd. Kortom ik voel me veel energieker, relaxter en gezonder! Geweldige supplementen voor je huid en je gezondheid!

– H. Postuma

Ontzettende aardige specialiste. Geeft meer dan alleen advies en wil je echt verder helpen. Produkten zijn top!

– Sandra de Boer

Bij Karin sta je als klant in het middelpunt. Je krijgt advies op maat. Al jaren klant en krijg complimenten over mijn uitstraling.

– Eva van Dijk

Ik was zo verbaasd toen ik na de behandeling in de spiegel keek. Zo glad, gaaf en vol als mijn huid is! Van deze gezichtsbehandeling wordt ik blij en het geeft veel energie.

– Martha Mulder

De behandelingen doen wonderen met je huid! Dagen later nog een streelzachte huid. Echte aanrader! Karin geeft goede adviezen waar je wat mee kan. De massages zijn echt super!

– Levensgenieter Harmke

Ik ben al jaren bij Karin Steen Redeker. Ze is heel goed in haar vak, verdiept zich echt in je huid en geeft uitgebreid advies.

– Jeanet Dokter

Service en kwaliteit is wat je hier krijgt. Een aanrader voor iedereen die verbetering wil voor de huid. Karin begeleidt je heel goed.

– Marian 39 jaar

Vragen of een afspraak maken? Neem contact op.

Afspraak maken