Reviews

De behandelingen en de producten hebben veel effect en resultaat. Mijn gevoelige huid is niet meer droog. Ook de LED-licht therapie (blauw licht voor mij), zorgt ervoor dat mijn huid kalmeert, waardoor deze nu glanst en straalt. De specialiste geeft helpende tips en goed advies om je huid te verbeteren, echt top!

– Stephanie de Leeuw

Mijn huid was zo erg droog gevoelig, ik moest elk half uur crème gebruiken. Nu ik sinds een paar maanden bij Karin van SkinVision ben is mijn huid enorm verbeterd. Ze geeft me behandelingen met LED licht therapie en ik gebruik de Mijn huid is zo fijn en zacht geworden. Ik hoef nu nog maar 1 x per dag crème te gebruiken, daar ben ik zo blij mee! Ze is erg vakkundig en heeft echt verstand van je huid. Dank je en ga zo door Karin!

– Pamela Nicolic

Al na 2 behandelingen merkte dat mijn vale huid weer een frisse uitstraling kreeg. Ik heb meer kleur op mijn gezicht en mijn huid straalt weer.

– Anoniem, 54 jaar

Karin is een fijn mens en denkt echt met je mee. De producten van Rosel Heim verbeteren mijn gevoelige huid echt heel goed. Mijn huidirritatie is verminderd en mijn huid voelt veel fijner aan. Goede service en een echte oplossing is wat je hier krijgt. Karin: Bedankt voor je tijd en goede advies!

– Lea

Ontzettende aardige specialiste. Geeft meer dan alleen advies en wil je echt verder helpen. Producten zijn top!

– Sandra de Boer

Mijn gevoelige huid is veel minder rood. De producten werken echt goed! Karin geeft goede adviezen en staat altijd voor je klaar. Huidspecialist die je echt wil helpen. Aanrader!

– Marjanne uit Kampen

Jaren geleden mijn keus gemaakt voor SkinVision omdat zorgvuldig omgaan met je huid en gevoelige huid centraal staat. Door de jaren heen is de kennis en ervaring uitgebreid, gecombineerd met goede producten. Bij Karin krijg je veel meer dan een gewone behandeling. Karin is betrokken met je huid en zoekt naar het beste voor je huid.

– Miranda, 45 jaar

Ik had een onzuivere huid en mee-eters. Na een paar behandelingen is het mooi fris en schoon.

– Marco

Sinds ik bij Karin Steen Redeker ben is mijn gevoelige huid zo goed opgeknapt! Omdat mijn huid zo gevoelig was, kon ik niet meer tegen de zon. Nu kan ik weer gewoon goed tegen de zon en mijn huid voelt heel fijn aan. Goede producten en behandelingen.

– F. Kloosterziel

Echt resultaat na behandelingen tegen haargroei in het gezicht

– Anonieme vrouw, 60 jaar

Ik ben blij met alle service en interesse die ik van Karin Steen Redeker krijg. Ik had al jaren last van een gevoelige huid. Mijn huid voelt nu zacht en rustig aan. Een fijn ontspannen gevoel. Goed advies en ze kan heerlijk masseren, heel ontspannend.

– Mevrouw Vorsselman

Bij Karin sta je als klant in het middelpunt. Je krijgt advies op maat. Al jaren klant en krijg complimenten over mijn uitstraling.

– Eva van Dijk

Sinds bezoek aan SkinVision voor elektrisch ontharen in het gezicht, geen tijd meer verspillen met de pincet. En dat voor lange tijd. Heerlijk gevoel!

– Wilhelmina

Bij het bezoek leuk ontvangen. De behandeling voor ontharen verloopt heel goed. Mijn haartjes in het gezicht worden steeds minder.

– Riekie Bosman

Ik heb nu 2 behandelingen gehad en merk dat ik nu al minder mee-eters heb! Dank je Karin!

– Roos, 12 jaar

Geen ongewenste haargroei meer in mijn hals en op mijn kin, fantastisch!

– Anonieme vrouw, 33 jaar

De behandelingen doen wonderen met je huid! Dagen later nog een streelzachte huid. Echte aanrader! Karin geeft goede adviezen waar je wat mee kan. De massages zijn echt super!

– Levensgenieter Harmieke

Heel erg blij met de resultaten van de haargroei op mijn kaaklijn. Stuk minder, geweldig!

– Anonieme vrouw, 59 jaar

Heel lang last gehad van gerstekorrels en een droge huid. Sinds de behandelingen en producten van Karin heb ik veel minder gerstekorrels. Mijn huid voelt minder trekkerig en minder droog, vooral rond de neus.

– Marian van Maanen, 42 jaar

Met mijn gevoelige huid altijd last van huiduitslag of rode vlekken als ik crème of make-up gebruikte. Eindelijk iets gevonden waar ik wel tegen kan en ook nog een mooi tintje in mijn gezicht van krijg

– Jolijn, 14 jaar

Bekijk hier onze behandelingen

 

Vragen of een afspraak maken? Neem contact op.

Afspraak maken