Over mij

Hallo, fijn dat je mijn website bezoekt. Op deze pagina vertel ik je graag wat meer over mij. Mijn naam is Karin Steen Redeker, huidspecialiste bij SkinVision. Al ruim 20 jaar help ik om mensen mooi te maken en ik ben gespecialiseerd in het verbeteren van de huidconditie, het verwijderen van huidoneffenheden en overbeharing in het gezicht. Graag help ik mensen bij het in balans brengen van een gevoelige en/of allergische huid. Hierbij werk ik hierbij veelal met pure biologische cosmetica. Deze is ook uitstekend om een gezonde huid gedurende de jaren verzorgd en vitaal te houden.

Zelf heb ik al heel mijn leven last van een zeer gevoelige huid. Ik weet dan ook precies hoe dat voelt en welk effect dat op iemand kan hebben. In mijn praktijk merk ik regelmatig dat het vertrouwen geeft als ik cliënten over mijn eigen ervaringen vertel. Het is uiteindelijk ook niet iets om je voor te schamen!

Karin Steen Redeker de huidspecialiste

Huidverbetering

In mijn zoektocht naar goede huidverzorging voor mijn gevoelige huid werd ik op slag verliefd op de biologische producten van Rosel Heim. En het werkt niet alleen voor mij! Ook in mijn praktijk heb ik al veel mensen blij zien worden na behandelingen met de producten van Rosel Heim. Zo herinner ik mij een cliënte die al jarenlang verdikte rode vlekken in haar gezicht had. Na een korte behandeling was het eerste resultaat al zichtbaar. Meerdere behandelingen later vertelde ze mij dat haar man haar gezegd had hoe mooi ze er uit zag. Dat is waar ik blij van word en daarom is het mijn passie om mensen te laten stralen!

Plekjes, vlekjes en haartjes

Naast huidverbetering ben ik gespecialiseerd in het verwijderen van ontsierende bultjes, vlekjes, wratjes, adertjes en ongewenste haartjes in het gezicht. Gedetailleerd precisiewerk met een direct zichtbaar resultaat. Ik merk dat mensen vaak al jaren met storende plekjes rond blijven lopen waar ze eigenlijk vanaf willen. Medisch is het niet noodzakelijk en volgens de huisarts vaak niet storend genoeg. Maar jij stoort je er wel aan. Ik kan je helpen bij het verwijderen van deze ongewenste oneffenheden. Met 1 of 2 behandelingen is de oneffenheid meestal al verwijderd. Je ziet meteen resultaat.

Karin Steen-Redeker SkinVision
SkinVision huidscan

“Ik ben pas tevreden als jij weer blij in de spiegel kijkt! Het resultaat is een mooi en blij gezicht. Of nou ja… eigenlijk 2 blije gezichten!
Waar mag ik jou blij mee maken?”

Vragen of een afspraak maken? Neem contact op.

Afspraak maken