Biologische huidverzorging

Balans voor de gevoelige en allergische huid

Reageert jouw huid steeds weer met roodheid, gevoeligheid of bultjes? Is je huid uit balans en verdraag je weinig producten? Graag help ik jou om je huid weer in balans te krijgen. Mijn geheim zit in een goede huiddiagnose en huidverbetering van buitenaf en van binnenuit. Milde biologische huidverzorging om je huidconditie van buitenaf te verbeteren. En zo nodig aanvullende voedingssupplementen om je huidprobleem van binnenuit bij de oorzaak aan te pakken en te herstellen. Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.

Behoud van een gezonde huid

Je hebt  geen huidklachten maar je wilt wel je huid en uitstraling door de jaren heen mooi en gezond houden? Of je zoekt zuivere biologische huidverzorging met respect voor mens en natuur? Ook dan is Rosel Heim uitermate geschikt als verzorging voor een langdurige mooie en gezonde huid.

Gevoelige droge huid verbeteren

Milde biologische huidverzorging

De zeer milde regulerende huidtherapie van Rosel Heim helpt om de huid in balans te brengen en te blijven. De unieke product samenstelling van lichaamseigen stoffen zorgt voor een gezonde balans in je huid en dat merk je. Je huid kalmeert en hersteld. 100% biologische huidverzorging gebaseerd op de kennis van natuurgeneeskunde en moderne wetenschap.

Kennismakingsbehandeling

Heeft er wel eens iemand goed naar jouw huid gekeken? Tijdens je eerste afspraak of kennismakingsbehandeling bespreken we jouw wensen. Je krijgt een huidanalyse gevolgd door een huidbehandeling. In deze behandeling ervaar je direct huidverbetering. Je voelt en ziet hoe je huid reageert en wat het beste bij je huid past. Na de 1e behandeling is de huid vaak al rustiger en minder rood. Voor het beste resultaat krijg je een verzorgingsadvies voor thuis. Deze producten zijn ter ondersteuning van de behandelingen en zullen het resultaat van de behandelingen verhogen en verlengen. Zo zorgen we samen voor een mooie huid.

 • Huidanalyse
 • Huidadvies
 • Huidtips
 • Huidproducten ervaren
 • Direct zichtbare huidverbetering
 • En je weet precies hoe jij je huid mooi gezond kan houden.

Omdat jij en je huid uniek zijn, is jouw behandeling altijd op maat. Uiteraard is het mogelijk je behandeling uit te breiden met:

 • een dieptereiniging
 • het verwijderen van onzuiverheden
 • een kalmerende/ontspannende of stimulerende massage
 • een gezichtsmasker
 • LED licht therapie
 • epileren, harsen of waxen
 • verven van wimpers en/of wenkbrauwen

Wil jij je huid in balans krijgen of het mooiste in jouw huid naar boven halen? Maak hier afspraak voor een kennismakingsbehandeling en krijg een mooie korting.

Eenmalige actie kennismakingsbehandeling: 50 minuten v.a. €90,00 79,00 – 80 minuten v.a. €130,00 €109,00

Gevoelige Allergische huid Rosel Heim biologische huidverzorging

Graag deel ik enkele ervaringen van mijn cliënten.

“Met mijn gevoelige huid altijd last van huiduitslag als ik crème of make-up gebruikte. Eindelijk iets gevonden waar ik wel tegen kan en ook nog een mooi tintje in mijn gezicht van krijg. Erg blij mee!”
Jolijn, 14 jaar

“Sinds ik bij Karin Steen Redeker ben is mijn gevoelige huid zo goed opgeknapt! Omdat mijn huid zo gevoelig was, kon ik niet meer tegen de zon. Nu kan ik weer gewoon goed tegen de zon en mijn huid voelt heel fijn aan. Goede producten en behandelingen.”
F. Kloosterziel

“Jaren geleden mijn keus gemaakt voor SkinVision vanwege de expertise voor de gevoelige huid. Haar kennis en ervaring, gecombineerd met goede producten leiden tot een doelgerichte aanpak van mijn probleemhuid. Bij Karin krijg je veel meer dan een gewone behandeling. Karin is betrokken met je huid en zoekt naar het beste voor je huid.”
Miranda, 45 jaar

Vragen of een afspraak maken? Neem contact op.

Afspraak maken