Huidoneffenheden verwijderen

Een egaal gezicht zonder vlekjes, bultjes of andere storende huidoneffenheden

Dat kleine bultje, vlekje, wratje, adertje, couperose, bloedblaasjes, gerstekorrels, steelwratjes, vetbultjes of andere huidoneffenheden waar je steeds tegenaan kijkt laten verwijderen? Misschien is het maar een klein plekje die een ander niet ziet, maar jij wel. Je vindt het storend en wilt ervan af. Met de Coagulatie behandeling worden de plekjes verhit en verdwijnen huidoneffenheden als sneeuw voor de zon!

Coagulatie of elektrocoagulatie is een wetenschappelijk onderbouwde methode en een 100% biologische en veilige manier voor het verwijderen van diverse huid oneffenheden. Het resultaat is een mooier gezicht.

Voordelen:

  • Snel en zichtbaar resultaat
  • Veilige methode
  • Vrijwel pijnloze behandeling
  • Geen kans op allergie
huidoneffenheden

Ik stoorde mij altijd aan rode aders op mijn wangen. Na de behandeling heb ik nu eindelijk een mooie egale huid! Ik ben zo blij met het resultaat, achteraf had ik het veel eerder moeten doen.
– Anonieme vrouw, 69 jaar.

Bloedblaasjes, spinnetjes, gesprongen bloedvaatjes of couperose:

Kleine onschuldige verwijde bloedvaatjes of bloedblaasjes die niet vanzelf verdwijnen en cosmetisch storend kunnen zijn. In de loop van de tijd wordt het vaak vanzelf erger. De oorzaak kan erfelijk zijn en komt vaak voor bij mensen boven de 30 jaar.

Verwijderen van bloedblaasjes, spinnetjes, gesprongen bloedvaatjes of couperose:

Met de veilige coagulatie behandeling schuiven we een naaldje in het adertje of bloedblaasje. Door de warmte die vrijkomt sluiten de gesprongen adertjes of bloedvaatjes. Er een ontstaat een korstje die vanzelf na een paar dagen verdwijnt. Afhankelijk van de grootte en oorzaak kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

Nabehandeling:

Na de behandeling kan de huid wat gevoelig zijn. Je krijgt een speciale gel en nazorginstructie mee zodat je huid snel en mooi herstelt.

Voor

Na

Bultjes of wratjes rond de ogen:

Goedaardige ronde tot ovale huidkleurige of doorzichtige bultjes rond de ogen van max enkele millimeters groot.  Ze ontstaan bij de afvoergangen van zweetklieren. De oorzaak kan erfelijk zijn, maar is verder onbekend. Ze geven verder geen klachten maar kunnen cosmetisch storend zijn.

Verwijderen van bultjes of wratjes rond de ogen:

Met elektrocoagulatie kunnen de bultjes verwijderd worden. Door de warmte en stroom zal het bultje meteen verdwijnen.

Nabehandeling:

Na de behandeling kan de huid wat gevoelig zijn. Je krijgt een speciale gel en nazorginstructie mee zodat je huid snel en mooi herstelt. Om de huid mooi te laten herstellen is het nodig de 3 weken voorzichtig te zijn zonlicht.

Gerstekorrels of milia:

Kleine witte onschuldige korreltjes in de huid. Een verstopping in de zweet- of talgklieren die kunnen ontstaan door erfelijke aanleg, vochttekort en bij droge huid. Vaak rond de ogen en op de wangen gesitueerd.

Verwijderen van gerstekorrels of milia:

Met een steriel naaldje wordt het bovenste laagje van de opperhuid ingeprikt. De milia kan meteen of, wanneer er sprake is van veel milia, enkele dagen na de behandeling spontaan de huid uit komen. Wanneer de milia diep in de huid zit, kan dit met elektrocoagulatie verwijderd worden maar is meestal niet nodig. Bij veel milia kan een 2e of 3e behandeling nodig zijn.

Nabehandeling:

Na de behandeling kan de huid wat gevoelig zijn. Je krijgt een speciale gel en nazorginstructie mee zodat je huid snel en mooi herstelt.

Ik had altijd last van gerstekorrels en een droge huid. Meerdere producten voor geprobeerd zonder succes. Sinds behandeling en het gebruik van de crème en serum van SkinVision heb ik aanzienlijk minder last van gerstekorrels. Mijn huid is veel minder droog en trekkerig, vooral rond de neus.
Marian van Maanen.

Resultaat:

Wil jij je huid mooi houden nu je gerstekorrels zijn verwijderd? SkinVision heeft speciale producten voor jou die met bewezen resultaat gerstekorrels kunnen voorkomen of verminderen. Dit is ook afhankelijk van de oorzaak. De speciale producten voor thuisgebruik zullen het resultaat van de behandelingen verhogen en verlengen. Samen gaan we voor een mooie huid.

Mee-eters of comedonen:

Whiteheads of blackheads zijn niet ontstoken verstopte poriën, gevuld met talg, hoorncellen en soms vuil/ make-up die er wit of zwart uit zien. De oorzaak is een ophoping van deze stoffen in de porie door, stress, hormonen, psychologische aandoeningen, hygiëne problemen, voeding of erfelijkheid. Flink vervelend, vooral rond de pubertijd wanneer je huid vaak meer vet aanmaakt. Het gaat meestal niet vanzelf weg en kan gaan ontsteken of groter worden. Zelf gaan knijpen kan vervelende littekens tot gevolg hebben. Om littekens en ontstekingen te voorkomen is het van belang comedonen deskundig te laten verwijderen.

Verwijderen van mee-eters of comedonen:

Je krijgt bij je eerste behandeling een intakegesprek met huidanalyse en kennismakingsbehandeling. Dit is een voorbereiding voor het verwijderen van de verstopte poriën. De grootste comedonen kunnen bij de eerste behandeling al worden verwijderd. Verder kijken we hoe jij thuis je huid kan verzorgen om je huid schoon te krijgen en te houden.

Nabehandeling:

Om je huid schoon te houden is het noodzakelijk om thuis met de behandeling verder te gaan. Met natuurlijke supplementen pakken we de onzuiverheden bij de oorzaak aan. Je merkt meestal binnen 2 weken al verbetering.

Na 2 weken doen we huidcheck om de rest comedonen te verwijderen en om te kijken wat er nog nodig is om je huid schoon te houden. Afhankelijk van je huidtype, gestel en wensen kan dit bestaan uit een kuur van meerdere behandelingen of periodiek onderhoud.

Resultaat:

Een schone frisse huid!

Steelwratjes of fibromen:

Kleine onschuldige wratjes of huidflapjes die aan de huid vastzitten. Meestal gesitueerd in de hals, liezen, oksels en rondom het oog. Ze ontstaan vaak door wrijving en bij overgewicht en diabetes.

Jarenlang tegen het storende wratje op mijn ooglid aangekeken. Nu het weg is kijk ik veel opener de wereld in. Erg blij mee. Als ik had geweten dat het zo simpel was had ik dit veel eerder gedaan.
Leny

Verwijderen van steelwratjes of fibromen:

Coagulatie behandeling gaat snel is vrijwel pijnloos. Met een naaldje wordt het wratje verhit en meteen verwijderd. Je huid herstelt egaal en vrijwel zonder littekenvorming.

Nb. Heb jij een huidbultje met roodheid, ruwheid en pigment of 2 van deze kenmerken? Dan verwijderen we het plekje uitsluitend als je een schriftelijke toestemming van de huisarts mee neemt voor verwijderen van het bultje. Dit omdat een bultje soms meer kan zijn dan slechts een oneffenheid.

Nabehandeling:

Na de behandeling kan de huid wat gevoelig zijn. Je krijgt een speciale gel en nazorginstructie mee zodat je huid snel en mooi herstelt.

Afspraak maken

Je wilt een egaal gezicht zonder camouflage of make-up? Dat storende bultje veilig laten verwijderen? Maak een afspraak voor behandeling. Je hebt direct zichtbaar resultaat! 

Belangrijk om te weten voor je behandeling

Soms kan een bultje of vlekje meer zijn dan een oneffenheid. Neem dan naar je eerste afspraak een schriftelijke toestemming van de huisarts mee als het plekje dat je wilt laten verwijderen 2 of meer van de volgende kenmerken bevat:

  • groter is dan 5 millimeter (voor verwijdering zijn meerdere behandelingen nodig)
  • ruw aanvoelt
  • bruine en rode kleur bevat (pigment en bloed)
  • donker- en licht bruine pigmenten bevat
  • veranderd van vorm of kleur
  • in de familie melanomen voorkomen

Reken nu af met oneffenheden en BOEK HIER je afspraak.

Verwijderen van huidoneffenheden 15 minuten €47

Vragen of een afspraak maken? Neem contact op.

Afspraak maken