Gezichtsbeharing verwijderen

Overbeharing in het gezicht verwijderen door elektrisch ontharen

Wil jij stoppen met scheren, harsen of epileren in je gezicht?
Ben jij regelmatig met een pincet in de weer om ongewenste haren te verwijderen? Met elektrisch ontharen verwijderen we de haren duurzaam, zodat je geen pincet meer nodig hebt.

Sinds bezoek aan SkinVision voor elektrisch ontharen in het gezicht, geen tijd meer verspillen met de pincet. En dat voor lange tijd. Heerlijk gevoel!
– Anoniem, vrouw 46 jaar

Geen ongewenste haargroei meer in mijn hals en op mijn kin, fantastisch!
– Anoniem, vrouw 33 jaar

Behandeling overbeharing dmv elektrisch ontharen

Effectieve behandeling

Ongewenste haartjes in het gezicht kunnen verwijderd worden d.m.v. elektrisch epileren of elektrisch ontharen. Harsen, epileren en scheren bieden een tijdelijke oplossing. Het voordeel van elektrisch ontharen is dat we op een effectieve en veilige manier haargroei tegengaan. Deze methode is geschikt voor alle vormen van overbeharing in het gezicht. Het maakt, in tegenstelling tot IPL of Laser niet uit of de haartjes licht of donker zijn. Ook is elektrisch epileren geschikt als nabehandeling van IPL of Laser waarbij je nog last kan hebben van rest beharing, lichte haartjes die na de Laser behandelingen nog zijn blijven staan.

Hoe werkt het? We schuiven een dun steriel naaldje langs de haarschacht, waarna stroom en warmte het haarzakje vernietigen. Hierdoor kunnen voedingsstoffen er niet meer bij komen en zal de haargroei stoppen.

Voordelen

  • Geschikt voor ieder huidtype en haarkleur
  • Haargroei wordt steeds minder
  • Zeer effectief
  • Veilige methode

Bij het bezoek leuk ontvangen. De behandeling voor ontharen verloopt heel goed. Mijn haartjes in het gezicht worden steeds minder.
– Mevrouw R. Bosman

Haargroei definitief tegengaan

Wij schrijven een kuur van meerdere behandelingen voor om de haargroei stapsgewijs te verminderen. Hoe lang die kuur duurt is afhankelijk van een aantal factoren. Wat vaststaat is dat je haartjes dunner, zachter en lichter worden. Uiteindelijk worden de behandelingen afgebouwd en ben jij verlost van die vervelende haartjes.

Tijdens je eerste afspraak krijg je een intake gesprek. Samen bekijken we jouw wensen en je kunt meteen een behandeling ondergaan.

Elektrisch epileren vanaf 20 minuten €45

Vergoeding Zorgverzekering

SkinVision is als erkend en gecertificeerd schoonheidsinstituut aangesloten bij de ANBOS -Algemene Nederlandse Branche Organisatie voor Schoonheidsverzorging- en heeft goede samenwerkingsverbanden met veel verzekeringsmaatschappijen. Jouw voordeel is dat je voor behandelingen van elektrisch ontharen in aanmerking kan komen voor vergoeding van je zorgverzekering.

Anbos logo

Vragen of een afspraak maken? Neem contact op.

Afspraak maken